sunnuntai 13. marraskuuta 2011

Isänpäivä


Ei olisi kannattanut avata Facebookia tänään. Joka toinen tilapäivitys on täynnä isänpäivän hurmosta, sänkyyn tuotuja aamiaisia, lasten koristelemia kakkuja ja kömpelösti tuherrettuja kortteja.

Tänäkään vuonna meillä ei vietetä isänpäivää, mutta olemme päättäneet nauttia päivästä siitä huolimatta. Katsomme elokuvia, syömme hyvin, juomme vähän liikaa glögiä ja kampeamme ulos vasta kun perheiden pienimmät ovat turvallisesti menneet nukkumaan.  

Hyvää isänpäivää siis kaikille lapsettomille. Joku päivä mekin vielä juhlistamme tätä päivää.

2 kommenttia:

 1. Samoissa tunnelmissa eilen... Halaus!
  Löysin äsken blogisi ja varmasti tulen seuraamaan polkuanne tästä eteenpäin. Meillä samanmoinen ongelma: miehen huonot siittiöt. Eka ICSI tehtiin lokakuussa ja siinä minä en ollut kovin tuottoisa, vain 3 munasolua. Niistä vain yksi hedelmöittyi normaalisti ja siirrettiin -> nega. Eikä siis yhtään pakkasessa. Koko homma siis lähtee kohdallamme alusta. Huhhuh, kun vaan jaksaisi toivoa...

  Tsemppiä teille! <3

  VastaaPoista
 2. Tosi ikävä kuulla että teidän ensimmäinen hoito epäonnistui. Tämä on niin piinaavaa ja henkisesti kuluttava prosessi, jota toivoisi ettei kovin usein tarvitsisi käydä uudestaan läpi. Meidän ensimmäisessä hoidossa saimme kolme alkiota ja jouduimme uusimaan hoidon ensimmäisen PAS:in jälkeen. Nyt saimme 13 kpl alkioita – huomattava parannus edelliseen kertaan. Toivottavasti teilläkin toinen hoito onnistuu paremmin. Joskin yksikin alkio voi hyvin riittää jos onni on myötä.

  Iso halaus Rowan ja kovasti tsemppiä tulevaan!

  VastaaPoista